ابزارهاى تهاجم فرهنگى (مبحث ششم)
کالاهاى صادراتى
سودجویان غرب همه اهرمهاى ممکن را در راه برقرارى سلطه همه جانبه و چیرگى سیاسى و اقتصادى خود به کار مى گیرند. و کشورهاى تحت سلطه را حتى در گزینش کالاهاى صادراتى ، آزاد نمى گذارند. اینان از فقر مادى و نیازمندیهاى علمى ، صنعتى و تکنولوژیکى کشورهاى جهان سوم استفاده کرده و با ترفندهاى گوناگون ، زمینه ورود فرهنگ خویش را فراهم ساخته و با دستهاى پنهان و آشکار خویش ، به چپاول منابع ارزنده آنان مى پردازند.
در این شیوه ضد انسانى ، باور کردن کالاهاى لوکس - که استفاده از آنها فرهنگ خاصى مى طلبد - مانند لوازم آرایش ، لباسهاى بدن نما با مدلهاى تحریک کننده و مانند آن ، خودروهاى سوارى پر زرق و برق و... به کشورهاى غارت شده ، و با تبلیغات وسیع خویش ، تجمل گرایى و مصرف زدایى و روحیه اشرافیگرى را در بین سران کشورها و طبقه مرفه بى درد، ایجاد نموده و از غفلت و ناآگاهى طبقات مختلف مردم - که موجب جدایى از بنیادهاى فکرى و فرهنگى بومى - مى شود، استفاده مى نمایند. آنان با تشدید و ترویج این گسستگى فکرى ، ملتها را به استحاله فرهنگى و غرق شدن در دامهاى گسترده خود - که فرا روى شیفتگان تجدد و تمدن و پیشرفت (!) پهن نموده اند - گرفتار مى سازند. ورود این کالا علاوه بر اینکه بار فرهنگى ویژه اى را همراه دارد، از به جریان افتادن اندیشه و سرمایه هاى این کشورها در راههاى سازندگى پیشگیرى مى کند. مردمى که در معرض وزش تندباد صادرات مصرفى غرب قرار مى گیرند، از یک سو با وجود انبوه کالاهاى مصرفى ارزان ، انگیزه تولید در داخل کشور را از دست مى دهند؛ و از سوى دیگر با فرو رفتن در منجلاب - فساد انگیزه رفاه کاذب - که هدیه مسموم اهریمنان دیو سیرت غرب است - از تفکر در آرمانهاى ملى - مذهبى و خطر کردن در راه آن باز مى مانند.
پیشواى خردمند جمهورى اسلامى ایران ، در بخشى از گفتار حکیمانه خود با آگاهى از پیامدهاى ناگوار مصرف زدگى و تجمل گرایى ، مردم را از آلوده شدن به این عادتهاى ناپسند برحذر داشته و هشدار مى دهد که :
مبادا چنانکه در افراد سطحى و غافل دیده شده است ، نسل انقلابى و زنان مؤ من دوباره روى به مصرف و تجملهاى پوچ و گرایشهاى غیر انقلابى بیاورند. (1)
××××××
پاورقی:1-روزنامه جمهورى اسلامى ، 5/8/68.
تهاجم فرهنگى : معاونت انتشارات سپاه پاسداران